Zlepšite efektivitu pri príprave pizze

Pokiaľ ide o vybavenie kuchyne pomocou základných nástrojov na pizzu, rúra je samozrejme č. 1. Pec na pizzu pripravuje pizzu a dáva vašej pizze identitu. Ale existuje toľko ďalších nástrojov a spotrebného materiálu, o ktorých kuchyne ani nenapadli, že môžu zvýšiť produktivitu, estetiku a ďalšie. Vybavenie pre pizzerie je preto dôležité vyberať správne.

Pizza kamene

Odstráňte vlhkú kôrku a vytvorte ľahké a chrumkavé kôry pomocou pizze. Zabezpečujú rovnomerné rozdeľovanie tepla po celý čas rovnomerným produktom. Sú tiež odolné, univerzálne a ľahko sa čistia.

Stojan na pizzu

Priestor na stole je pre zákazníkov dôležitý. Stolový priestor sa môže rýchlo naplniť, najmä pomocou viacerých podnosov, zálievok, nápojov atď. Uvoľnite miesto pomocou stojanov na pizzu. To umožňuje, aby obslužný personál položil pizzu (alebo pizzu) na vyvýšený povrch, čím poskytuje priestor pre korenie (alebo čokoľvek) nižšie.

Zrýchlite proces prípravy pomocou stojanov na pizzu. Umožňujú reštauráciám pripraviť si pizzu v predstihu a dočasne ich uložiť až do najbližšej cesty, či už je to v záchytnej skrinke alebo priamo u zákazníka.

Kvalitný nôž na rezanie

Zrýchlite proces rezania pomocou kvalitného noža na rezanie. Je to rýchle a prácu zvládnete na jednom plátku s menšou námahou ako pri tradičnej rezačke pizze.

Servírovací plátok

Plátok je základom každej pizzerie, existuje však niekoľko rôznych vzorov na rôzne účely. Okrem tradičného servera tvaru „V“ sú k dispozícii aj servery so zakriveným okrajom, ktorý umožňuje ľahké krájanie. Existujú tiež servery so štvorcovým tvarom, do ktorých sa zmestia pizzy tejto veľkosti.

 

Šejkre

Ďalším dôležitým zdrojom pizzerie – trepačka. Trepačky sú ideálne pre stolové korenie, ako je strúhaný syr a vločky z horúcej papriky. Aj keď pridanie trepačky nie je ničím novým, existujú rôzne konštrukcie, na ktoré reštaurácie nemusia myslieť. Plastové veká sú ideálne pre prostredie s vysokou vlhkosťou bez rizika hrdze alebo korózie.